Szkolenie obejmuje kompleksową wiedzę o technologii O.K. Chicken: naukę obsługi urządzenia, metody przyrządzania kurczaków po amerykańsku z wykorzystaniem naszych marynat i panierów, metody przyrządzania kurczaków z rożna, efektywne wykorzystanie witryn grzewczych, a także gotowe przepisy oraz wskazówki dotyczące strategii sprzedaży czy marketngu. Każda osoba po przejściu naszego szkolenia "wyposażona" jest w wiedzę, która ułatwi otwarcie własnego lokalu i pomoże w prawidłowym zarządzaniu własnym gastronomicznym biznesem.
Czas trwania szkolenia to zwykle 3-4 godzin, choć zdarzają się i takie spotkania, które dochodzą do 6 godzin.
Zachęcamy do korzystania z naszych szkoleń, ponieważ gwarantują uzyskanie wiedzy i umiejętności niezbędnych przy prowadzeniu lokalu gastronomicznego, a co najważniejsze pozwalają uniknąć straty czasu i pieniędzy na "naukę na błędach".
Wszystkim, którzy zakupią u nas smażalnik ciśnieniowy zapewniamy bezpłatne szkolenie.
Dla osób pragnących jedynie poszerzyć swoją wiedzę gastronomiczną dotyczącą wszystkiego co związane z otwarciem własnego punktu i całej technologii związanej z kurczakiem po amerykańsku, a nie decydujących się na zakup urządzeń w naszej firmie oferujemy szkolenia płatne, których koszt wynosi 150zł. W cenie szkolenia znajduje się zestaw startowy, w skład którego wchodzą wszystkie 6 rodzajów panierek O.K. Chicken, marynata i kleiwo - niespełna 5kg paczka o wartości ok. 80zł.
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
|