Kurczak po amerykańsku z ponad 30-letnią tradycją w Polsce.
kompleksowe wyposażenia barów i restauracji, produkcja panierek, doradztwo, szkolenia

ATM Gastro

Urządzenia Gastronomiczne

Kurczak po amerykańsku ATM & O.K. Chicken

Kurczak z rożna

Paniery i marynaty

Usługi

Pierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracji

Kontakt

Fazy obróbki technologicznej kurczaków ATM & O.K. Chicken
l.p.
CZYNNOŚĆ
URZĄDZENIA
WYPOSAŻENIE DODATKOWE
1.
Przechowywanie kurczaka "brudnego" dostarczonego z ubojni
Wydzielona komora chłodziarki
Plastikowe pojemniki
2.
Mycie, dzielenie i marynowanie
Gastronomiczny zlew dwukomorowy
Gastropojemniki z pokrywkami lub pojemniki plastikowe z pokrywkami
3.
Przechowywanie zamarynowanego kurczaka
Wydzielona komora chłodziarki
Pojemniki z punktu 2
4.
Panierowanie
Stolik do panierowania
Tace stalowe
5.
Przechowywanie upanierowanych kurczaków *
Wydzielona komora chłodziarki
Tace z punktu 4
6.
Smażenie kurczaków
Nad frytownicą sprawny okap
7.
Wyjmowanie usmażonych kurczaków
Niewielki stolik stalowy          
Tace z rusztem ociekowym
8.
Ekspozycja i podgrzewanie kurczaków     
Tace z rusztem ociekowym (z punktu 7)
9.
Mycie tac i gastropojemników            
Basen gastronomiczny
 
* Jeśli będziesz panierował i smażył kurczaki "na bieżąco" ten etap będzie niepotrzebny.

 
ATM GastroUrządzenia GastronomiczneKurczak po amerykańsku ATM & O.K. ChickenKurczak z rożnaPaniery i marynatyUsługiPierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracjiKontakt