Kurczak po amerykańsku z ponad 30-letnią tradycją w Polsce.
kompleksowe wyposażenia barów i restauracji, produkcja panierek, doradztwo, szkolenia

ATM Gastro

Urządzenia Gastronomiczne

Kurczak po amerykańsku ATM & O.K. Chicken

Kurczak z rożna

Paniery i marynaty

Usługi

Pierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracji

Kontakt

Witryny grzewcze

Najważniejszą zaletą witryn jest możliwość przechowywania w nich przyrządzonych wcześniej kurczaków i innych potraw aż do 1 godziny, oczywiście bez utraty walorów smakowych. Wszystkie witryny wyposażone są w termoobieg i nawilżanie.

Oferowane przez nas witryny dostosowane są parametrami do przetrzymywania kurczaków przyrządzanych według technologii O.K. Chicken.

Dodatkowo posiadają:
- wewnętrzne oświetlenie
- przednią szybę prostą
- tylną szybę przesuwaną (przy witrynach jednostronnych) lub obie szyby  przesuwane (przy witrynach dwustronnych)
- dodatkową półkę ekspozycyjną
- korpus i wnętrze ze stali kwasoodpornej



Model Typ Szyba Długość [mm] Głębokość [mm] Wysokość [mm] Cena netto [zł]
C 80 Jednostronna Gięta 800 730 700 3.240
C 130 Jednostronna Gięta 1300 730 700 4.080
WG-20-10 Jednostronna Prosta 800 750 700 3.240
WG-20-11 Dwustronna Prosta 800 750 700 3.240
WG-30-10 Jednostronna Prosta 1150 750 700 3.960
WG-30-11 Dwustronna Prosta 1150 750 700 3.960

Nie każda witryna nadaje się do przechowywania kurczaków z rożna lub smażalnika ciśnieniowego.
Aby można przetrzymać produkty do około 60 minut bez wyraźnej utraty walorów smakowych, witryna musi posiadać:
  • Temperaturę wewnątrz około 80 oC
  • Możliwość kontrolowania wilgotności wnętrza (nawilżanie)
ponadto powinna posiadać:
  • Dobre oświetlenie
  • Solidną konstrukcję
Jeśli masz bardzo ograniczone środki finansowe, możesz spróbować zrobić witrynę samemu wykorzystując żarówki "kwoki". Musisz się jednak liczyć z tym, że produkty w niej przechowywane będą wysychały mniej więcej po 15 minutach.

 .


 
ATM GastroUrządzenia GastronomiczneKurczak po amerykańsku ATM & O.K. ChickenKurczak z rożnaPaniery i marynatyUsługiPierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracjiKontakt