|
l.p
|
NAZWA
|
TYP
|
CENA NETTO
|
|
1
|
Rożen gazowy (8 kurczaków)
|
1U
|
3.850
|
|
2
|
Rożen gazowy (12 kurczaków)
|
1
|
6.160
|
|
3
|
Rożen gazowy (20 kurczaków)
|
2N
|
7.550
|
|
4
|
Rożen gazowy (28 kurczaków)
|
2
|
8.620
|
|
5
|
Rożen gazowy (36 kurczaków)
|
3
|
10.890
|
|
6
|
Rożen gazowy (42 kurczaki)
|
4
|
12.950
|
|
7
|
Rożen gazowy (54 kurczaki)
|
5
|
14.700
|
|
8
|
Rożen gazowy (66 kurczaków)
|
6
|
16.500
|
|
9
|
Rożen gazowy (78 kurczaków)
|
7
|
18.700
|
|
10
|
Rożen gazowy (90 kurczaków)
|
8
|
20.900
|
|
11
|
Rożen gazowy na prosiaka (1 widelec)
|
2 P1
|
8.550
|
|
12
|
Rożen gazowy na prosiaka (2+1 widelec)
|
4 P3
|
10.890
|
|
13
|
Rożen gazowy do ryb (11 koszyków)
|
1 R
|
6.990
|
|
14
|
Smażalnik ciśnieniowy (wsad 2,5 kg)
|
SCG 11
|
9.860
|
|
15
|
Smażalnik ciśnieniowy (wsad 5 kg, pompa olejowa)
|
SCG 22
|
19.750
|
|
16
|
Smażalnik (frytkownica) 8 litrów, zimna komora
|
FG 8
|
3.320
|
|
17
|
Smażalnik (frytkownica) 2 x 8 litrów, zimna komora
|
FG 2 x 8
|
5.360
|
|
18
|
Smażalnik (frytkownica) 15 litrów, na stojaku
|
FG 15
|
3.940
|
|
19
|
Smażalnik (frytkownica) 2 x 15 litrów, na stojaku
|
FG 2 x 15
|
5.980
|
|
20
|
Smażalnik olejowy do ryb
|
FG 11 R
|
3.650
|
|
21
|
Grill rusztowy na lawę wulkaniczną
|
GR 2
|
3.060
|
|
22
|
Grill rusztowy na lawę wulkaniczną
|
GR 4
|
5.180
|
|
23
|
Grill rusztowy na lawę wulkaniczną
|
GR 6
|
7.320
|
|
24
|
Płyta grilowa (gładka)
|
GP 2
|
2.970
|
|
25
|
Płyta grilowa (gładka)
|
GP 4
|
5.090
|
|
26
|
Opiekacz gazowy (gyros) wsad 20 – 40 kg
|
OG 20
|
3.090
|
|
27
|
Opiekacz gazowy (gyros) wsad 40 – 60 kg
|
OG 40
|
3.880
|
|
28
|
Opiekacz gazowy (gyros obudow. 2-paln.)
|
OG 20A
|
5.280
|
|
29
|
Opiekacz gazowy (gyros obudow. 3-paln.)
|
OG 40A
|
6.120
|
|
30
|
Opiekacz gazowy (gyros obudow. 6-paln.)
|
OG 60A
|
7.990
|
|
31
|
Opiekacz gazowy (salamandra) 2 - palnikowy
|
OG 50 S2
|
3.900
|
|
32
|
Opiekacz gazowy (salamandra) 4 - palnikowy
|
OG 50 S4
|
5.200
|
|
33
|
Opiekacz gazowy (salamandra) 6 - palnikowy
|
OG 50 S6
|
7.600
|
|
34
|
Opiekacz gazowy (uniwersalny)
|
OG-50 N5
|
9.920
|
|
35
|
Trzon kuchenny „750” 2 – palnikowy, moc 11 KW
|
K-2-750-11
|
2.890
|
|
36
|
Trzon kuchenny „750” 4 – palnikowy, moc 24 KW
|
K-4-750-24
|
3.990
|
|
37
|
Trzon kuchenny „750” 6 – palnikowy, moc 37 KW
|
K-6-750-34
|
5.990
|
|
38
|
Trzon kuchenny „650” 2 – palnikowy, moc 10 KW
|
K-2-650-10
|
2.790
|
|
39
|
Trzon kuchenny „650” 4 – palnikowy, moc 20 KW
|
K-4-650-20
|
3.890
|
|
40
|
Trzon kuchenny „650” 6 – palnikowy, moc 30 KW
|
K-6-650-30
|
5.860
|
|
41
|
Komora wędzarnicza
|
W 1
|
5.990
|
|
42
|
Komora wędzarnicza
|
W 2
|
6.990
|
|
43
|
Naleśnikarka gazowa
|
NG 2x35
|
2.910
|
|
44
|
Naleśnikarka gazowa
|
NG 35
|
1.740
|
|
45
|
Piec do ziemniaków
|
PZG 60
|
5.080
|
|
46
|
Stojak 400 z półką
|
|
390
|
|
47
|
Stojak 700 z półką
|
|
460
|
|
48
|
Stojak 800 z półką
|
|
485
|
|
49
|
Stojak 1200 z półką
|
|
635
|
|
50
|
Piec do pizzy (wsad: 4 sztuki)
|
PPG 4
|
7.320
|
|
51
|
Piec do pizzy (wsad: 6 sztuk)
|
PPG 6
|
7.920
|
|
52
|
Piec do pizzy (wsad: 8 sztuk)
|
PPG 8
|
8.680
|
|
53
|
Piec do pizzy (wsad: 12 sztuk)
|
PPG 12
|
9.800
|