Kurczak po amerykańsku z ponad 30-letnią tradycją w Polsce.
kompleksowe wyposażenia barów i restauracji, produkcja panierek, doradztwo, szkolenia

ATM Gastro

Urządzenia Gastronomiczne

Kurczak po amerykańsku ATM & O.K. Chicken

Kurczak z rożna

Paniery i marynaty

Usługi

Pierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracji

Kontakt

Rożno elektryczne
Rożen elektryczny E-9R

 
 
Dane techniczne
 
E-6R
 
E-9R
E-12R
Moc znamionowa [kW]
2,7
4
5,5
Napięcie znamionowe [V]
230
400
400
Wymiary gabarytowe [mm]
750x350x500
750x350x670
750x350x840
Liczba kurczaków [szt.]
6 (2x3)
9 (3x3)
12 (4x3)
Liczba widelców [szt.]
2
3
4
Długość widelca [mm]
545
545
545
Czas pieczenia [min.]
80-90
80-90
80-90
Masa [kg]
27
39
53
Cena netto w zł
3.380
4.520
5.660
 

 
Rożen elektryczny E-30R

 
 
 
Dane techniczne
 
E-18R
 
E-24R
 
E-30R
 
E-36R
 
E-42R
E-48R
Moc znamionowa [kW]
8,3
11
13,7
16,5
19,3
22
Napięcie znamionowe [V]
400
400
400
400
400
400
Wymiary gabarytowe [mm]
1260x520x780
1260x520x960
1260x520x1140
1260x520x1320
1260x520x1500
1260x520x1680
Liczba kurczaków [szt.]
18 (6x3)
24 (6x4)
30 (6x5)
36 (6x6)
42 (6x7)
48 (6x8)
Liczba widelców [szt.]
3
4
5
6
7
8
Długość widelca [mm]
985
985
985
985
985
985
Czas pieczenia [min.]
80-90
80-90
80-90
80-90
80-90
80-90
Masa [kg]
84
92
100
108
116
12
Cena netto w zł
 
 
8.240
 
10.270
 
12.560
 
14.800
 
16.990
19.200
 
 

 
Rożen elektryczny karuzelowy Ek-12

 
Dane techniczne
Ek-12
Ek-16
Ek-25
Moc znamionowa [kW]
4
5
8
Napięcie znamionowe [V]
400
400
400
Wymiary gabarytowe[mm]
840x520x740
840x520x740
950x610x870
Liczba kurczaków [szt.]
12 (5x3)
16 (5x4)
25 (5x5)
Liczba koszyków [szt.]
3
4
5
Czas pieczenia [min.]
80-90
80-90
80-90
Masa [kg]
65
67
108
Cena netto zł
 
8.160
 
8.760
10.150
 
 

 
Rożen Ek-12 z szafką grzewczą SGd


 

 
ATM GastroUrządzenia GastronomiczneKurczak po amerykańsku ATM & O.K. ChickenKurczak z rożnaPaniery i marynatyUsługiPierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracjiKontakt