Kurczak po amerykańsku z ponad 30-letnią tradycją w Polsce.
kompleksowe wyposażenia barów i restauracji, produkcja panierek, doradztwo, szkolenia

ATM Gastro

Urządzenia Gastronomiczne

Kurczak po amerykańsku ATM & O.K. Chicken

Kurczak z rożna

Paniery i marynaty

Usługi

Pierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracji

Kontakt

Rożno gazowe
 
Dane techniczne 1U
Moc cieplna [kW] 7
Zużycie gazu B/P [kg/h] 0,49
Zużycie gazu E [m3/h] 0,73
Wsad kurczaków [szt.]* 6-8
Liczba widelców [szt.] 2
Długość widelca [mm] 645
Zasilanie [V] 230
Moc elektryczna [kW] 0,03
Waga [kg] 30
Wymiary 860 x 420 x 560
Cena netto w zł 3.850
 
Rożen gazowy 2N
 
 
 
Dane techniczne
 
1
 
2N
 
2
3

Moc cieplna [kW]
7,6
11,4
15,2
19
Liczba palników [szt.]
2
3
4
5
Zużycie gazu B/P [g/h]
540
810
1080
1350
Zużycie gazu E [m3/h]
0,78
1,18
1,57
1,97
Pełny wsad kurczaków [szt.]*
9-12
15-20
21-28
27-36
Liczba widelców [szt.]
2+1
3+2
4+3
5+4
Długość widelca [mm]
560
560
560
560
Zasilanie [V]
230
230
230
230
Moc elektryczna [kW]
0,26
0,26
0,26
0,26
Wymiary [mm]
945x570x630
945x570x800
945x570x970
945x570x1140
Masa [kg]
63
78
90
103
Cena netto w zł
 
6.160
 
7.550
 
8.620
10.890
* w zależności od wielkości kurczaków
 
 
 
 

 
Rożen gazowy 5
 
 
 
Dane techniczne
 
4
 
5
 
6
 
7
8
Moc cieplna [kW]
22
27,5
33
38,5
44
Liczba palników [szt]
4
5
6
7
8
Zużycie gazu B/P [g/h]
1563
1954
2344
2735
3126
Zużycie gazu E [m3/h]
2,28
2,85
3,42
3,99
4,56
Pełny wsad kurczaków[szt]*
35-42
45-54
55-66
65-78
75-90
Liczba widelców [szt]
4+3
5+4
6+5
7+6
8+7
Długość widelca [mm]
985
985
985
985
985
Zasilanie [V]
230
230
230
230
230
Moc elektryczna [kW]
0,26
0,26
0,26
0,26
0,26
Wymiary [mm]
1285x570x1120
1285x570x1290
1285x570x1460
1285x570x1800
1285x570x1800
Masa [kg]
132
149
172
186
203
Cena netto w zł
 
12.950
 
14.700
 
16.500
 
18.700
20.900
*w zależności od wielkości kurczaków
 
 
 
 


 
 Tandem - rożen podwójny do zabudowy (produkt na indywidualne zamówienie)
 

 
ATM GastroUrządzenia GastronomiczneKurczak po amerykańsku ATM & O.K. ChickenKurczak z rożnaPaniery i marynatyUsługiPierwszy krok do otwarcia własnego baru lub restauracjiKontakt